Convector electric STYLO 5

Produs nou

Convectorul RADIALIGHT STYLO 5 este cea mai simpla solutie de incalzire interna, avand un aspect elegant, pretabil pentru toate destinatiile, cu un consum electric extrem de redus.

More details

Disponibil

412 lei cu TVA

Convector electric Radialight STYLO 5 - solutia pentru incalzire interna , elegant , pentru toate destinatiile si consum redus de energie .

Descriere:

Principiul de functionare al convectorului RADIALIGHT STYLO este convectia naturala, ceea ce confera atat economie de energie electrica, cat si eficacitate in incalzire.

Noua linie de convectoare RADIALIGHT STYLO este cea mai simpla solutie de incalzire interna, avand un aspect elegant, pretabil pentru toate destinatiile, cu un consum electric extrem de redus. 

Exploatare sigura in medii umede(IP 24 si dubla izolare electrica).

Conceput cu "nucleu" de incalzire din aluminiu, in forma "X", ofera caldura necesara pentru a ajunge la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

Convectorul RADIALIGHT STYLO este dotat cu:
-  sistem manual de comanda
- termostat de reglare a temperaturii, cu ajutorul rotitei special prevazute. Pozitia cea mai inalta a termostatului corespunde cu temperatura de aproximativ 28 de gr. C, iar cea mai joasa cu cea de aproximativ 5 gr.C.
- element mono bloc din aluminiu, in forma "X", care permite dispersarea caldurii intr-un mod echilibrat si rapid.

Daca intr-o incapere temperatura este foarte scazuta (sub 5 grade Celsius), iar convectorul este setat la minim, termostatul va cupla unitatea pana cand temperatura din interiorul incaperii ajunge la 5 gr. C; daca temperatura este mai mare de 28 de gr. C. termostatul nu cupleaza unitatea, chiar daca este setat la maxim.

Unitatea este prevazuta cu sistem de securitate, care in caz de supraincalzire opreste automat alimentarea elementului de incalzit, intrerupand, de asemenea, functionarea aparatului. Acesta incepe automat sa functioneze de indata ce temperatura reintra in limita de siguranta.
De asemenea, sistemul de control este prevazut cu un capac pentru a preveni accesul copiilor la setarile unitatii.

Caracteristici principale:
- termostat mecanic
- buton pornit/oprit
- LED de semnalare a functionarii
- functionare silentioasa
- fabricat in Italia

Montaj pe perete
Usor de montat gratie setului de montaj cu care este echipat produsul: in mai putin de 15 minute va puteti bucura de caldura oferita de convectorul RADIALIGHT STYLO.Programabil utilizand unitatea infrarosu de receptie si telecomanda Zefiro .

Recomandat pentru incaperi de pana la 6 - 8 mp

Calitate produs si certificari

Catalog Radialight - STYLO

Instructiuni de utilizare

Scrieti o recenzie

Convector electric STYLO 5

Convector electric STYLO 5

Convectorul RADIALIGHT STYLO 5 este cea mai simpla solutie de incalzire interna, avand un aspect elegant, pretabil pentru toate destinatiile, cu un consum electric extrem de redus.

 • Garantie 3 Ani
 • Livrare Gratis
 • Producator Ermete Giudici spa
 • Lungime 47 cm
 • Latime 41 cm
 • Grosime 7, 5 cm
 • Putere 500 W
 • Culoare Alb
 • Greutate 5 Kg
 • Termostat incorporat Da
 • Temperatura la suprafata 75 - 85 grade celsius

3 alte produse din aceeași categorie: