Scaun birou BX 910

Produs nou

Scaun XB 910 cu sezutul tapitat cu piele ecologica, spatarul din mesh pentru o buna circulatie a aerului, iar baza este din otel cromat.

More details

Disponibil

859 lei cu TVA

Scaunul de birou ergonomic model OFF 910 se remarca in principal prin multitudinea de reglaje si ajustari ce pot si facute atat la nivel lombar, cat si nivelul bratelor.
Scaunul este realizat din materiale moderne, de ultima generatie avand un sezut tapitat cu vinil, spatarul cu suprafata de contact din mesh pentru o cat mai facila circulatie a curentilor aerului, pentru a impiedica transpiratia, iar baza este realizata din otel acoperit cu crom.
Produsul OFF 910 este unul ce a fost dotat cu amortizor pe gaz pentru a permite ridicarea si coborarea facila, cu ajutorul unui mecanism ce a fost amplasat sub sezut, acest mecansim fiind prevazut si cu functia multiblock.

Scaunul OFF 910 prin sistemul multiblock de care dispune faciliteaza urmatoarele ajustari si reglaje :

- balansul spre fata si spate ;
- inaltimiea sezutului se poate regla pe verticala;
- balansul se poate bloca in pozitia se dorista ;
- exista posibilitatea a se regla curbura spatarului pentru a se plia la ergonomia corpului prin reglaj lombar ;
- inaltimea bratelor este deasemenea reglabila .

Acest model are o inaltime totala de 127 cm pana nivelul de susu al tetirei si avand amortizorul decomprimat la maxim, iar in varianta amortizorului comprimat inaltime totala se reduce la 120 cm. Daca am scoate tetiara scaunului, acesta ar fi mai scurt cu 20 cm. Sezutul are o adancime de 54 cm si o latime utilizabila de 50 cm. Sezutul se regleaza de la 49 cm la 57 cm. Scaun testat pana la 100 kg, greutate.

Atribute

Reglaj lombar Da
Tetiera Da
Tip maner Plastic
Material Mesh + piele ecologica
Înălțime șezut maxima 57 cm
Reglabil pe inaltime Da
Înălțime scaun maxima 127 cm
Latime șezut 50 cm
Tip baza Metalica

Scrieti o recenzie

Scaun birou BX 910

Scaun birou BX 910

Scaun XB 910 cu sezutul tapitat cu piele ecologica, spatarul din mesh pentru o buna circulatie a aerului, iar baza este din otel cromat.

  • Garantie 1 An
  • Livrare Gratis

30 alte produse din aceeași categorie: