Scaun ergonomic multifunctional SYYT 9503

Produs nou

Suportul lombar al scaunului ergonomic multifunctional SYYT 9503 se potriveste perfect curbei coloanei vertebrale .

More details

Disponibil

999 lei cu TVA

DESIGN ERGONOMIC SI SUPORT LOMBAR

Suportul lombar al scaunului ergonomic multifunctional SYYT 9503 se potriveste perfect curbei coloanei vertebrale, iar acest aspect reduce presiunea asupra zonei cervicale si lombare rezultand astfel o pozitie confortabila la birou. De asemenea, scaunul de birou poate elimina eficient simptomele cauzate de oboseala spatelui stand mult timp asezat.

ELIMINATI PRESIUNEA GATULUI

Cu ajutorul tetierei reglabile 2D, scaunul ergonomic multifunctional SYYT 9503 va poate sprijini perfect gatul si capul pentru a reduce presiunea de la nivelul umerior si a gatului. Scaunul imbracat in plasa impreuna cu tetiera acoperita si ea cu mesh, va fi un partener de lucru mai bun pentru dumneavoastra, in timp ce va ajuta sa reduceti problemele cauzate de statul mult la birou.

SCAUN DE BIROU MULTIFUNCTIONAL

Echipat cu un mecanism de tip multiblock, puteti regla scaunul dupa bunul plac astfel ca pozitia de lucru sa fie una optima si confortabila. Cu ajutorul cilindrului pneumatic veti putea regla inaltimea sezutului intre 47 si 53 cm, iar cea a scaunului intre 114 si 120 cm.

Acest scaun ergonomic are si o functie de balans si inclinare a spatarului pana aproape de 120 grade. In cazul unei pauze, puteti actiona maneta laterala spre exterior pentru a va intinde si a va odihni.

Totodata, scaunul SYYT 9503 raspunde nevoilor oamenilor cu inaltimi diferite, astfel sezutul poate culisa fata/spate, astfel persoanele inalte vor adopta pozitia corecta de lucru. Si inaltimea spatarului vine in  sprijinul dumneavoastra cu cei 73 cm utilizabili.

ROTI REZISTENTE SI DURABILE

Baza scaunului de birou este fabricata din otel cromat, elegant si rezistent, iar rotile fabricate din material gumat de inalta calitate poate aluneca usor si lin pe orice suprafata fara a o zgaria. 

USOR DE ASAMBLAT

Scaunul ergonomic SYYT 9503 are toate componentele necesare instalarii, instructiunile de montaj, suruburi, imbus incluse in pachet. Conform instructiunilor, puteti termina montajul scaunului de birou in mai putin de 20 minute, ulterior ajusatrile necesare confortului dumneavoastra.

Scaunul este proiectat sa reziste la o greutate maxima de 120 kg.  Perioada de garantie oferita este de 24 luni.

Dimensiunile scaunului multifunctional:

  • inaltime scaun: 114-120 cm;
  • inaltime sezut: 47-53 cm;
  • latime scaun: 65 cm;
  • inaltime spatar: 73 cm;
  • inaltime brate: 67-73 cm;
  • latime * adancime sezut: 50x50 cm.

Scrieti o recenzie

Scaun ergonomic multifunctional SYYT 9503

Scaun ergonomic multifunctional SYYT 9503

Suportul lombar al scaunului ergonomic multifunctional SYYT 9503 se potriveste perfect curbei coloanei vertebrale .

  • Garantie 2 ani
  • Livrare Gratis

30 alte produse din aceeași categorie: