Scaun ergonomic SYYT 9500

Produs nou

Proiectat ergonomic, utilizatorul poate regla si ajusta scaunul ergonomic SYYT 9500 pentru o pozitie cat mai corecta la birou .

More details

Disponibil

1 299 lei cu TVA

DESIGN ERGONOMIC

Proiectat ergonomic, utilizatorul poate regla si ajusta scaunul pentru o pozitie cat mai corecta la birou: inaltimea, unghiul tetierei, inaltimea si adancimea sezutului, tensiunea de inclinare, manerele.

SPATAR ERGONOMIC

Designul spatarului se bazeaza pe curba naturala a coloanei vertebrale umane. Spatarulu scaunul SYYT 9500 se poate rabata pe spate aproximativ 20 grade pentru relaxare chiar la birou. Scaunul este format din suprafete dinamince care raspund instantaneu la cele mai simple ajustari, stabilind astfel pozitia perfecta.

Sezutul culiseaza aprox 4 cm fata-spate, cotierele si tetiera sunt reglabile 2D,  iar tensiunea de inclinare a scaunului permite utilizarea acestuia de persoane de pana la 120 KG.

Spatarul mai este dotat si cu suport pentru haina, acesta fie se poate monta, fie nu.

MESH RESPIRABIL

Intreg scaunul este acoperit cu mesh de inalta calitatea (respirabilitatea si flexibilitate excelente), care ajuta la mentinerea temperaturilor uniforme si confortabile ale pielii. Comparativ cu scaunele traditionale, acest scaun va poate mentine confortabil si concentrat pentru o perioada mai lunga de timp.

REZISTENTA SPORITA

Scaunul are componente de calitate superioara, baza din metal si pistonul certificat clasa III sunt prevazute sa reziste pana la 120 KG. Rolele sunt realizate dintr-un material gumat pe exterior pentru a oferi protectie pardoselilor.

Scaunul este proiectat sa reziste la o greutate maxima de 120 kg.  Perioada de garantie oferita este de 24 luni.

USOR DE MONTAT

Scaunul vine insotit de schita de montaj, suruburi, imbus, toate accesorile o instalare rapida si fara probleme. Rotile de calitate superioara sunt din material gumat care aluneca cu usurinta peste toate tipurile de suprafete.

Dimensiunile scaunului directorial:

  • inaltime scaun: 118-126 cm;
  • inaltime sezut: 44-50 cm;
  • latime scaun: 65 cm;
  • inaltime spatar: 77 cm;
  • inaltime brate: 64-70 cm;
  • latime * adancime sezut: 50x50 cm.

Scrieti o recenzie

Scaun ergonomic SYYT 9500

Scaun ergonomic SYYT 9500

Proiectat ergonomic, utilizatorul poate regla si ajusta scaunul ergonomic SYYT 9500 pentru o pozitie cat mai corecta la birou .

  • Garantie 2 ani
  • Livrare Gratis

30 alte produse din aceeași categorie: