Sisteme incalzire electrice , calorifere

Sisteme de incalzire electrice - Panourile radiante moderne Radialight incalzesc rapid ambientul prin convectie ca un calorifer clasic si mentin temperatura cu un consum minim prin radiatie .

Sisteme incalzire electrice , calorifere Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Sisteme incalzire...

  Gama PLANO si DEKO sunt dotate cu tehnologia de varf Dual-Therm Technology (DTT). Incalzesc rapid ambientul prin convectie ca un calorifer clasic si mentin temperatura cu un consum minim prin radiatie. Aventajul sistemului dual este ca produce caldura rapid atunci cand este frig si economiseste energie atunci cand a fost atinsa temperatura dorita.

 • Sisteme incalzire...

  Sistemele de incalzire ACANTO si HELISEA incalzesc rapid prin radiatie, mai eficient ca orice alt incalzitor electric. Sunt eficiente, elegante, confortabile, robuste, versatile, rezistente la socuri.

 • Sisteme incalzire STYLO

  Convectoarele RADIALIGHT STYLO este cea mai simpla solutie de incalzire interna, avand un aspect elegant, pretabil pentru toate destinatiile, cu un consum electric extrem de redus.

 • Sisteme incalzire THERMO

  Sistemele de incalzire industriale THERMO produc caldura generata integral prin radiatie, folosind suprafata mare de radiatie cu functionare la temperaturi mici dar eficiente si consum energetic extrem de redus pe unitatea de suprafata .

 • Accesorii Radialight

  Telecomanda Zefiro pentru produsele Plano si Deko ; Modul receptor infrarosu pentru convectoarele Stylo .