Tehnologia Dual-Therm Radialight

CONFORTUL

Putem discuta despre CONFORT cand temperatura aerului este egal distribuita si constanta pe parcursul unei zile. Acest lucru depinde de modul in care caldura este transmisa.

Principale modalitati de TRANSMISIE a CALDURII sunt:

RADIATIA: caldura se transmite orizontal prin intermediul undelor infrarosii care pornesc de la panoul frontal, senzatia de confort fiind aceiasi cu cea oferita de razele soarelui. Acest mod special de difuzie a caldurii permite incalzirea directa a peretilor si persoanelor, asigurand o senzatie foarte placuta in incapere.

CONVECTIA: aerul se incalzeste, devine mai usor si se ridica. Acest mod de circulatie a aerului cald permite incalzirea intregii incaperi intr-un timp foarte scurt.

Gama PLANO si Gama DEKO sunt dotate cu tehnologia de varf Dual-Therm Technology (DTT).

Incalzesc rapid ambientul prin convectie ca un calorifer clasic si mentin temperatura cu un consum minim prin radiatie. Aventajul sistemului dual este ca produce caldura rapid atunci cand este frig si economiseste energie atunci cand a fost atinsa temperatura dorita.

Exploatare sigura in medii umedeeste asigurata de dubla izolare electrica (IP 24).

Controlul precis al temperaturii cu o variatie de +/-0,5 gradeC se realizeaza cu ajutorul unui termostat electronic incorporat care masoara temperatura din 20 in 20 de secunde.

Panoul de control, dotat cu led de semnalizare asigura gestionarea electronica inteligenta totala prin 5 moduri de functionare: CONFORT, ECO, ANTI-INGHET, PROGRAMARE, STAND BY, iar optional se poate atasa o telecomanda care permite programarea de temperaturi diferite in zile si la ore diferite. Cu o singura telecomanda Zefiro pot fi controlate toate panourile Dual-Therm din locuinta.